انفجار مهیب تروریستی دیروز ( پنجشنبه ۲۳ سنبله)، در مسیر کاروان موترهای حامل یکی از رهبران جمعیت علمای پاکستان در منطقه جوتوی ناحیه موستنگ در ایالت بلوچستان پاکستان و حملات مرگبار انتحاری روزها و ماههای قبل در پاکستان، همینطور کشته شدن چهار تروریست در ولایت بدخشان تاجیکستان و حملات تروریستی در استان سیستان بلوچستان، حرم شاهچراغ استان شیراز و حمله تروریستی در حرم امام رضا استان مشهد رضوی کشور ایران، حاکی از این است که تحفه نامبارک رژیم ” امارت اسلامی طالبانی” در افغانستان برای کشورهای همسایه، نامبارک و نا میمون است.
صدای افغانستان، کابل: انفجار مهیب تروریستی دیروز ( پنجشنبه ۲۳ سنبله)، در مسیر کاروان موترهای حامل یکی از رهبران جمعیت علمای پاکستان در منطقه جوتوی ناحیه موستنگ در ایالت بلوچستان پاکستان و حملات مرگبار انتحاری روزها و ماههای قبل در پاکستان، همینطور کشته شدن چهار تروریست در ولایت بدخشان تاجیکستان و حملات تروریستی در استان سیستان بلوچستان، حرم شاهچراغ استان شیراز و حمله تروریستی در حرم امام رضا استان مشهد رضوی کشور ایران، حاکی از این است که تحفه نامبارک رژیم ” امارت اسلامی طالبانی” در افغانستان برای کشورهای همسایه، نامبارک و نا میمون است.
گزارشهای اولیه حاکی از آن است که در انفجار دیروز( پنجشنبه، ۲۳ سنبله ) در ایالت بلوچستان پاکستان، حافظ حمدالله از اعضای ارشد جمعیت علمای پاکستان در بلوچستان و سناتور پیشین پاکستان یکجا با پنج تن از همراهانش شدیدا زخمی گردیده اند.
این در حالیست که در بیست سال گذشته اکثر فتواهای کشتن و سر بریدن و انتحار کردن در افغانستان توسط علمای پاکستان صادر میشد و به گروه طالبان مجوز قتل و یرانی و تبهکاری وطن را بنام جهاد میدادند. جهادی که حالا دامن گیر نظام پاکستان و علمای این کشور گردیده است.
افزایش حملات تروریستی در شهرهای کویته، بلوچستان، کراچی و مناطق مرزی پاکستان با افغانستان سبب زخمی و کشته شدن ده ها نظامی و غیر نظامی در این کشور گردیده است.
آنچه قابل توجه اين است که مقامات مسئول کشور پاکستان بطور مداوم ریشه طرح و برنامه ریزی این حملات در در خاک افغانستان میدانند و از پسر خواندههای طالبانی شان خواستار برخورد جدی با مخالفین شان در خاک افغانستان گردیده اند.
رسانههای پاکستانی اوایل مرداد ماه امسال با انتشار بیست و ششمین گزارش تحلیلی سازمان ملل درباره تروریسم که در آن از حضور گروههای تروریستی در خاک افغانستان ابراز نگرانی کرده است، نوشتند: حدود ۶ هزار تروریست وابسته به گروه غیرقانونی تحریک طالبان پاکستان موسوم به (تی تی پی) در افغانستان حضور دارند و بیشتر آنان نیز به داعش ملحق شدهاند. حمله نظامی ( تی تی پی ) از مسير افغانستان به چترال و تسخیر پایگاه نظامی پاکستان و اسیر گرفتن نظامی های این کشور، دال بر این است که پاکستانیها بهای سیاست تروریست پروری خود را دارند میپردازند. سیاستی که در بیست سال گذشته افغانستان را به جهنم روی زمین تبدیل ساخته بود.
سیاست ترویست پروی پاکستانیها و همینطور سیاست مماشات کشورهای همسایه با گروه طالبان سبب جسارت و قوت گیری سائر تروریستها در منطقه و فرا منطقه گردیده است.
کشته شدن چهار عضو شبکه انصار الله در بدخشان تاجیکستان و وقوع حملات تروریستی در استانهای سیستان، شیراز و مشهد رضوی کشور ایران ربط مستقیم به این مجرا دارد که در صورت کم توجهی، بستر اینگونه حملات بیشر خواهد شد.
اگر کشورهای منطقه نسبت به تعامل شان با گروه طالبان تجدید نظر نکنند و در امر ایجاد یک حکومت مشروع، مردمی با حضور همه اقوام و جریان های سیاسی توجه نکنند و از اهرم فشار کار نگیرند، نمیتوانند از آتش رژیم تروریستی طالبان حتی در کوتاه مدت و آیندههای نزدیک در امن بمانند.